Bed & Breakfast Brugge – De Doeninghe

Welkom bij De Doeninghe.Beneen - Doeninghe Bed in kamer De Voute

Direct buiten de stadsmuren van het oude Brugge ligt ons huis met bijhuis en schitterende tuin.
Het huis bestaat uit een hoofd en bijhuis dat door de vroegere eigenaars “De Doeninghe” werd genoemd. De Doeninghe is feitelijk een hoeve waar veel “gedaan” wordt of te “doen” is. Wij hebben deze typisch Brugse term dan ook willen verbinden aan onze Bed & Breakfast, een van origine oude hoeve waar veel mensen komen en er dus altijd iets te doen is.

De grote ruimten, de gezellige binnenkoer, de veranda en het terras aan de zonnige tuin zorgen voor een aangename sfeer waarbij u zich op zonnige dagen in Cotswolds of in de Provence waant. Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van al deze ruimtes en staat de gastvrouw steeds tot uw dienst.

Vanaf heden hebben wij ook fietsen beschikbaar, maar voor de sportievelingen ligt het stadscentrum op 10 à 15 minuten wandelen.

Kom tot rust in onze ‘Doeninghe’, een Brugse hoeve in Engelse sfeer.

Comments are closed.